Foredrag af Mads Wedel Kristensen på Holstebro Handelsgymansium.

I forbindelse med forløbet ”Kulturel identitet og kropsudsmykning” havde de to kulturforståelseshold på Holstebro Handelsgymnasium i torsdags besøg af Mads Wedel Kristensen, som fortalte levende og engageret om tatoveringens historie, samt hvilken funktion og betydning tatoveringer kan have for individet og gruppen under overskriften ”Tatoveringer, kultur og samfund”.

Mads fangede med sit personlige engagement koblet med sin store teoretiske viden elevernes opmærksomhed i 1½ time. Hans veltilrettelagte oplæg, som vekslede mellem foredrag og elevaktiverende opgaver, var på fornemste vis vinklet, så det passede til målgruppen og ind i det forløb, vi i øjeblikket arbejder med.

Jeg kan varmt anbefale et foredrag af Mads Wedel Kristensen til gymnasieklasser. Eleverne var meget begejstrede for Mads’ besøg. Han gjorde især stort indtryk i de situationer, hvor han gik rundt til grupperne og besvarede spørgsmål. Vi vil helt sikkert lave en ny aftale med Mads Wedel Kristensen det kommende skoleår.

 

Camilla Møller Kjeldsen

Lektor, Holstebro Handelsgymnasium